KÜLFÖLD

Koronavírus-járvány: Szörnyű dolog történt az angyalarcú ápolónővel

Naponta 13 órát dolgozik a frontvonalban, ezért sokáig nem is tudta, hogy tragédia történt.
  • Szerző: Doris

Feldolgozhatatlan fájdalommal kell megküzdenie a mindössze 26 éves Katy Matthews-nak, aki ápolónőként naponta 13 órát dolgozik a koronavírus-járvány második hullámának kellős közepén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal feleség ugyanis nemrég megözvegyült. Férjét, a hadseregben szolgáló Mitchell Matthews-t nemrég holtan találták. Öngyilkos lett – írja a Mirror.

Fotó: Facebook

Katy az esküvő után egy gyönyörű kislánynak adott életet, aki ma már 5 éves, és apa nélkül kell felnőnie. De hol is romlott el minden?

Nos, Mitchell volt az egyetlen családos férfi a katonaságnál, ahol nem nézték jó szemmel, hogy sokszor ő megy az oviba a kislányáért. Katy viszont a járványhelyzet miatt nem tehette meg, hogy előbb elhagyja a kórházat. A hadseregben ezért naponta bántották a férjét, aki egyébként is súlyos mentális problémákkal küzdött.

A bajt csak tetézte, hogy nyáron elvesztette egyik katonatársát, egyben legjobb barátját, aki szintén önkezével vetet véget életének. Úgy tudni, a temetése mélyen megrázta Mitchellt. Bár Katy-nek azt mondta, sose tenne kárt magában, mégis megölte magát.

„A hadseregnek ő csak egy katona volt a sok közül, de nekem a világot jelentette. Az életem teljesen tönkrement, mindent a nulláról kell újra felépíteni” – nyilatkozta könnyek között a fiatal özvegy.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?