KÜLFÖLD

„Hatalmas nagy szíve volt” – zokogva mesélt a 3 éves kisfiú haláláról a nagymamája

Felfoghatatlan tragédia történt egy családdal a napokban. Pillanatok alatt felemésztették a lángok az otthonukat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be az amerikai Evansvilleből. Stephanie Nizlak elvesztette imádott unokáját, Zaiden Robert McCallistert. Az asszony és férje pár hónapos korától nevelték közösen kis unokájukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különleges szokásuk is volt, amikor az asszony hazatért a munkából a kisfiú szaladva köszöntötte és átölelte a derekát, miközben azt kiabálta: „Boo Boo”. A nagymama sosem fogja elfelejteni, ezeket a pillanatokat a tragikus nap után.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A mindössze hároméves kisfiú pénteken vesztette életét, miután kigyulladt a nagyszüleivel közös otthonuk. Zaiden csapdába esett a lángok között és súlyos égési sérüléseket szenvedett. Miután a tűzoltók kiszabadították, azonnal kórházba szállították. Az orvosok sajnálatos módon nem sokat tehettek érte és még aznap életét vesztette.

A nagymama a tűzben másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, jelenleg a Louisville-e kórházban kezelik. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

„Olyan volt, mint a saját gyermekünk. Mindenkit szeretett és mindenki szerette. Mindenkit a barátjának tekintett.” – mondta megtörtént Nizlak az Eu courirer & Press híroldalának.

„Hatalmas nagy szíve volt. Figyelt arra, hogy mindenki jól érezze magát körülötte. Ha valaki rosszul érezte magát odament hozzá, megsimogatta és megkérdezte, mi a baj. Mindig mosoly volt az arcán. Mindenkivel kedves volt” – tette hozzá a gyászoló nagymama.

A kisfiúnak rengeteg matchbox autója volt, amikkel imádott játszani a kertben. A helyiek egy GoFundMe adománygyűjtést szerveztek a kisfiú temetésére, és hogy nagyszülei szállást találjanak. Eddig csaknem 6784 dollár (kb. 2 millió forint) gyűlt össze a számukra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?