KÜLFÖLD

Lázzal kezdődött, most percről percre küzd az életéért a 3 éves kisfiú

A gyermek bokáján megjelenő folt a rákra utaló egyik jel volt. Kezdetben folyamatos hőingadozásokkal küzdött...
  • Szerző: Ripost

Sharon Hilton azt hitte, csupán egy ártatlan bokasérülésről van szó és egy fertőzésről, ám Max állapotáról szörnyű dolog derült ki a kórházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anya teljesen megsemmisült, miután kiderült, hogy kisfia bokáján az ártatlan kinézetű kiütés a ráknak egy jele volt – írja a Metropol.

Max elsőként 2018 augusztusában lázasodott be, majd amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt. Mikor azonban már harmadszorra is hőemelkedés lett, szülei egy furcsa kiütést vettek észre a bokáján.

„Körülbelül két hétig ingadozott a testhőmérséklete. Azt hittük valami vírusfertőzésről lehet szó, ami a gyerekek között terjedt az óvodában, de tévedtünk. A legaggasztóbb az volt, hogy amint belázasodott sántikálni kezdett” – mondta az édesanya.

A kisfiút az angliai Ormskirk Kórházba vitték szülei, ahol egy tesztsorozat megállapította, hogy súlyos leukémiában szenvedett.

„Szívszorító volt. Egymásra néztünk az apjával és azt sem tudtuk, hogyan magyarázhatnánk meg neki. Megpróbáltuk megértetni vele, hogy gyógyszert kell szednie, amitől majd jobban lesz„ – tette hozzá Sharon.

Az orvosok megkezdték az intenzív kemoterápiás kezelését, azonban egy életveszélyes fertőzés súlyosbította Max állapotát. Vérrögök keletkeztek a szervezetében és a vérhígító injekció égette a bőrét.

A mára már ötéves gyerek, még mindig rendszeresen jár kemoterápiás kezelésre és szteroid injekciókat kap, valamint vérátömlesztést. Az orvosok szerint minderre egészen 2021 októberéig lesz szüksége.

Családja most a JustGiving oldalán adománygyűjtésbe kezdett, hogy elvihessék a párizsi Disneylandba és úszhasson a delfinekkel, ami Max legnagyobb álma.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?