KÜLFÖLD

Letolt bugyival lebegett a tóban a fiatal lány holtteste: megerőszakolták és megölték

Bulizni volt a barátaival, másnap a nagybátyja bukkant a holttestére.
  • Szerző: Ripost

Eltűnése után csupán néhány órával a közeli park tavában találtak rá annak a 20 éves Keeley Bunker a holttestére, aki tavaly borzasztó kínok között hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset tavaly szeptemberben történt, ám a tárgyalások most kezdődtek: a feltételezett elkövető mindent tagad.

Bunker tavaly szeptember 18-án, Birminghamben egy koncerten bulizott egyik barátnőjével, az este során pedig megismerkedett barátnője egyik barátjával, egy bizonyos Wesley Streete-tel. A koncertet követően egy szórakozóhelyre mentek, ahol meglehetősen sokat ittak, így később onnan taxival utaztak vissza Tamworth-be. Mint kiderült, Bunker és Streete egész közel laktak egymáshoz, ezért a lány megbízott a fiúban, és megkérte, hogy kísérje haza – barátnője hiába ajánlotta fel, hogy nála aludhat mindenki.

Miután elbúcsúztak, Bunker és Streete elindultak házaik felé a kora hajnali órákban. Másnap az áldozatnak állásinterjúja lett volna, ám arra nem érkezett meg – ekkor jelentették Bunker eltűnését. A rendőrökkel együtt családja is keresni kezdte a fiatal lányt, akinek nagybátyját végül az esti órákban döbbenetes látvány fogadta.

A lány holtteste a tamworth-i tó tetején lebegett: arccal lefelé, letolt bugyival és nadrággal.

A nyomozás és több vizsgálat során kiderült, hogy a húszéves lányt megerőszakolta és megfojtotta a fiú, aki utoljára látta: Wesley Streete.

Az elkövető mindent tagad, ártatlannak vallja magát, ám ügye hamar lezárásra kerülhet, a biztonsági kamerák felvételei ugyanis egyértelműen ellent mondanak vallomásának. Streete egyébként többszörösen büntetett előéletű: kétszer szexuális erőszak, háromszor szexuális zaklatás, egyszer pedig gyermekkel való szexuális visszaélés miatt ítélték már el. Ítélet három hét múlva várható.

(via)

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?