KÜLFÖLD

Levágta a saját péniszét egy férfi az üdülőövezetben, majd eldobta azt

Saját maga tárcsázta a segélyhívó számot az a kazah bevándorló, aki levágta a péniszét, majd fogta és eldobta. Az 50 év körüli kazah bevándorló tette még a sokat látott berlini hatóságok embereit is sokkolta.
  • Szerző: WM

Rendőr- és mentőautók világították be az éjszakát Berlin egyik vidéki telkek övezte külkerületén. A kiérkező egységek egy erősen vérző férfit találtak a helyszínen, aki azt állította, hogy levágta a saját péniszét, és eldobta azt. A kazah bevándorló erősen ittas állapotban volt, feltehetően ezzel próbálta tompítani az ép ésszel felfoghatatlan fájdalmat. A mentők az éjszaka kellős közepén kezdték keresni a levágott nemi szervet, de sehol sem találták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Getty Images

Az egyik helyi lakos szerint ez nem véletlen, mivel annyi patkány van a környéken, hogy az ilyen dolgok nem sokáig maradnak a helyükön. Az egyik szomszéd azt mesélte a német Bild című napilapnak, hogy az 50 év körüli kazah férfi körülbelül egy éve tanyázott a telken. Az egyik ismerőse engedte meg, hogy meghúzza magát a kertben álló házban, mivel a bevándorlónak nem volt saját otthona. A telekszomszéd azonban arra panaszkodott, hogy az egy év alatt a kiskertből szemétdomb lett.

Egy másik környékbeli pedig azt állította, hogy a férfi a legtöbb találkozásuk alkalmával részeg volt. Állítólag többször is fenyegetőzött azzal, hogy levágja a péniszét, de ezt senki nem vette komolyan. A tulaj a történtek után úgy döntött, hogy eladja a telket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?