KÜLFÖLD

A karácsonyi fények alatt késelték halálra a 12 éves kislányt: újabb fejlemények az ügyben, itt vannak az első fotók is

A család szörnyű fájdalmat él át a tragédia óta.
  • Szerző: Ripost

Mint a megírta, a 12 éves Ava White-ot Liverpool belvárosában késelték halálra múlt héten csütörtökön a karácsonyi fények alatt. Úgy tudni a lánynak egy járókelő próbált segíteni, ő értesítette a mentőket is. Avát az Alder Hey Gyermekkórházba szállították, ahol végül meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Mirror most arról ír, hogy egy 14 éves fiú ellen nemrég vádat emeltek a gyilkosság kapcsán. A jogi okokból meg nem nevezhető fiatalt előzetes letartóztatásba helyezték. A további három letartóztatott fiút feltételesen szabadlábra helyezték, miközben a nyomozás folytatódik – közölte a rendőrség.

Gyászolnak az ismerősök és a család

A lány nagynénje, Erica csak annyit mondott: mindannyiukat megrázta Ava halálának híre a családban. Úgy tudni, a kislány az iskolában jó tanuló volt, mindenki kedvelte, és tisztelettudóan viselkedett. A család és a barátok mind gyászolják a kislányt.

„Továbbra is támogatjuk Ava családját mindenben. Azt kérték, hogy ebben a nehéz időszakban továbbra is tartsák tiszteletben a magánéletüket„ – mondta Sue Coombs nyomozó felügyelő. „Kérjük, bízzanak bennünk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kivizsgáljuk az ügyet és tájékoztatni fogjuk az embereket a tragikus eset részleteiről, de egyelőre sokat nem árulhatunk el, hogy ne veszélyeztessük azt, hogy igazságot szolgáltassunk.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?