KÜLFÖLD

„Lola hatalmas űrt hagyott a szívemben” – tragikus módon vesztette életét a 2 éves kislány

Édesapja emlékezett meg kislányáról, miután nem tudták megmenteni az életét.
  • Szerző: Ripost

A pembrokeshire-i Haverfordwestből származó Lola James kórházba kerülése után négy nappal meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kétéves kislány halála után a helyi rendőrség két embert vett letartóztatásba gondatlanság gyanújával – írja a BirminghamLive.

Szerdán a kislány édesapja, Dan Thomas az állította, hogy feljelentést fog tenni a lánya „kegyetlen” halála miatt.

„Az első alkalommal, amikor találkoztam gyönyörű lányommal, Lola Patricia Jamesszel, a szívem megtelt örömmel és boldogsággal. Azelőtt soha nem éreztem még ilyen feltétel nélküli szeretetet és annak szükségességét, hogy mindig védelmeznem kell az életét” – kezdte szívszorító vallomását Dan.

„Nem gondoltam volna, hogy életét évek múlva ilyen kegyetlen módon elveszik tőle. Fájdalmas arra gondolnom, mi mindent nem volt esélye megtanulni, látni, kimondani. Soha nem lesz esélyem megtanítani, hogyan írja le a nevét, biciklizni vagy épp autót vezetni. Lola hatalmas űrt hagyott a szívemben. Csillogó szemei és gyönyörű mosolya mindig hiányozni fog” – tette hozzá könnyeivel küszködve az apuka.

A Dyfed-Powys rendőrségi szóvivője elmondta, a járőröket július 17-én péntek reggel riasztották Havefordwestbe a család házához. Két embert letartóztattak támadás és gondatlanság miatt. A nyomozás jelenleg is folyamatban van. Lola halálával kapcsolatban nem közöltek részleteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?