KÜLFÖLD

Ma kezdődik Trump elnök megbuktatási akciója! Videó

A gyûlölködők az elnök megválasztása óta nem nyughatnak. Erőszakos összecsapások, tüntetések sorozata várható és ezt nem is titkolják. Naná, hogy Soros is támogatja őket.
  • Szerző: SZM

Mióta választási vereséget szenvedtek, az amerikai liberális demokraták mindent megtettek és megtesznek, hogy lejárassák, illetve távozásra bírják Trump elnököt.
A gyűlölködők nem is titkolják céljukat, sőt a megbuktatási „hadjárat” kezdeti időpontját is kitűzték. Ez éppen a mai nap.

A jelszavak pontosan ugyanazok, mint amelyeket mindig hatékonyan használtak: Trump rendszere "fasiszta", "mondj nemet a rasszizmusra" és a többi, a sajtójuk által évtizedek óta az olvasóik fejébe sulykolt hamis közhelyek gyűjteménye.

Mindig ezeket vetik be, ha fel akarják szítani a feszültséget, még akkor is, ha a fasiszta jellemvonásokat, a diktatúrát éppen a liberalizmus, a baloldal vagy a politikai korrektség diktatúrája hordozza magában! – írja az Alternativhirek.blogspot.hu

Erőszakos összecsapásokra és cselekményekre szólítanak fel a szélsőbaloldali anarchista és vesztes demokrata szervezetek... Hátukban a legnagyobb "filantróp" finanszírozókkal természetesen...Amint az Origo is megírta, kiszivárogtak egy amerikai nem kormányzati szervezet adópapírjai, amelyekből kiderült, hogy más milliárdosok mellett Soros György pénzeli őket. A CCCAction a pénzből Donald Trump elleni megmozdulásokat szervez.

Így nem is csoda, hogy Soros György Trump bukását várja és

800 millió dollárral fogadott is Donald Trump ellen. Ha az államfő nem tudja végrehajtani adócsökkentési terveit, Soros dollármilliárdokkal lesz gazdagabb

 

– írta Spiegel.

Úgyhogy minden szépen elő van készítve a mai napra, amint az a következő videóból is kiderül.

Ehhez képest megfontolandó Ronald Reagan elnök korábbi jövendölése amely szerint: “Ha a fasizmus meg fog érkezni Amerikába az a liberalizmus képében fog jönni”.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?