KÜLFÖLD

Különös videó: itt látták felbukkanni az eltűnt Maddie-t és pedofil elrablóját

A felvételeket készítő férfi azt is közölte, hogy minden vélt bizonyítékot át fog adni a rendőrségnek.
  • Szerző: Doris

Maddie McCann eltűnését a mai napig az egyik legnagyobb rejtélyként tartják számon, a kislány elrablását rengeteg titok övezi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különös videó: itt látták felbukkanni az eltűnt Maddie-t és pedofil elrablóját

Fotó: Facebook

Az biztos, hogy a kis Maddie nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.

A nyomozás először megállapította, hogy a brit kislányt elrabolták, majd később azt is kijelentették, hogy feltételezésük szerint a kislány meghalt a szobában, mielőtt elvitték onnan. Először Maddie édesanyját gyanúsították, ám az ügy váratlan fordulatot vett, amikor a rendőrség látókörébe került a jelenleg egy másik ügyből kifolyólag börtönbüntetését töltő Christian Brückner.

A hatóságok sorsdöntő bizonyítékokat találtak a több gyermek eltűnésével, kiskorú szexuális zaklatásával, nemi erőszakkal és prostitúcióval is vádolt Brückner ellen egy, a férfi tulajdonában álló, korábban dobozgyárként működő romos épületben.

A Neuwegers­lebenben található házból közel 8000 darab kép és videófelvétel került elő különböző adathordozókon egy műanyag zacskóba rejtve, a férfi néhai kutyájának teteme mellé temetve.

Ekkor egy szakértő egy tévéműsorban azt állította, hogy Maddie halott, ugyanakkor rendre látják felbukkanni a kislányt, aki már nem is annyira kislány, ha életben van, akkor hamarosan 18 éves lesz, egészen pontosan május 12-én.

Nos, egy TikTok felhasználó a minap egészen döbbenetes képsorokat töltött fel egy videó formájában. Azt állítja, hogy a fotókon Maddie látható!

„Láttam ezt a lányt Portugáliában, Lagos-ban. Egyáltalán nem tűnt boldognak. Nézzétek ezt az erőltetett mosolyt! A bal lábán lévő anyajegyet is láttam, ami Maddie személyleírásában szerepel” – kezdte a felhasználó, aki Brücknert is látni vélte, vagy legalábbis egy hozzá nagyon hasonló fickót.

@antthorpI might be very wrong... but... #fyp #foryou #foryoupage #goviral♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

A férfi hozzátette, lehet, hogy téved, de napok óta nem hagyja nyugodni, amit látott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?