KÜLFÖLD

Magyar férfi zaklatott 15 éves lányokat egy bécsi fesztiválon!

A 20 éves magyar férfi és szlovák társa két 15 éves lányt molesztált szexuálisan a bécsi Donau fesztiválon...
  • Szerző: WM

Elképesztő esetről ír az osztrák krone.at. A legfrissebb hírek szerint egy 20 éves magyar férfi és szlovák társa zaklatott két 15 éves osztrák lányt a bécsi Donau fesztiválon. A lányok elmesélése szerint a Duna-parton ültek egy híd közelében, amikor este fél 11 körül két huszonéves kezdte el őket zaklatni. Kérték a fiúkat, hogy hagyják őket békén, de a támadók egyre agresszívabbá váltak.

Állítólag odáig fajult a dolog, hogy a két srác megfenyegette a lányokat, sőt egyiküket szexuálisan molesztálták is. A másik lány ekkor hívta az egyik barátját - aki szintén a közelben volt -, hogy segítsen nekik. A 17 éves fiatal a helyszínre sietett, de a két támadó őt is megfenyegette. A megfélemlített barát végül egy tűzoltóhoz fordult segítségül, aki értesítette a rendőröket. 

A lányokat az egészségügyi sátorba vitték, a fiúkat pedig őrizetbe vették. A vizsgálat során kiderült, hogy a lányok fogyasztottak alkoholt, sőt az információk szerint egyikük el is vesztette az eszméletét. 

Nem ez az egyetlen eset

Az osztrák lap arról ír, hogy sajnos egyre többször fordul elő, hogy nőket, lányokat zaklatnak a nyílt utcán. A hétvégén is több ilyen eset történt.

Egy 36 éves nőt éjszaka biciklizés közben molesztáltak, míg Ausztria északi részén egy migráns zaklatott egy kiskorú lányt. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?