KÜLFÖLD

„Mami segíts nekem” – nem sok esélye volt a gyógyulásra a 4 éves rákos kisfiúnak

Az édesanya megtört, amikor megtudta, hogy férje után kisfiuk is rákos lett. A család most kirándulni vinné a nagybeteg gyermeket.
  • Szerző: Ripost

Egy nyolcgyermekes édesanya kétségbeesetten mesélte el milyen érzés volt a családjuk számára, amikor az orvosok közölték velük, hogy rákos kisfiának 50 százalék esélye van a túlélésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az akkor még két éves George megpróbáltatásai tavaly júniusban kezdődtek, amikor 4. stádiumú neuroblasztómát diagnosztizáltak nála, mindössze néhány órával azután, hogy édesapja megkapta a zárójelentését.

Fotó: 123rf

A családfőnek, a 34 éves Darren-nek ugyanis korábban a bélrákkal kellett megküzdenie. Az örömük így mindössze csak néhány óráig tarthatott.

„Még most is sírva fakadok. Ez a legrosszabb dolog, mert nem tudod irányítani. Ha a gyereked elesik és megvágja a térdét, lemoshatod és be tudod ragasztani, de ha a gyereked rákos lesz, azt nem tudod azonnal megoldani” – nyilatkozta a nyugat-sussexi 36 éves Roxanna Pannel a Mirrornak.

George-ot azonnal kórházba szállították, és kimerítő kezelések sorozatán esett át, beleértve nyolc intenzív kemoterápiás kezelést, amelyet további négy kemoterápiás kezelés és immunterápia követett.

A fiatalember morfiumot kapott a kezelés megkezdése előtt, azonban így is erős fájdalmakkal küzdött.

„Egyik éjszaka hat órán keresztül megállás nélkül sikoltozott. Azt kiabálta, hogy 'Mami, mami, mami, mami segíts nekem'. Szörnyű volt” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesanya.

Megpróbáltatásai során, a sebészek egy felnőtt tenyérnyi nagyságú daganatot távolítottak el a bal veséje fölül. Ezután sugár- és immunterápiát kapott. George-nak még két hónap van hátra a kezelés teljes befejezéséig, de most úgy tűnik, hogy rákmentes.

„Szeretnénk annyi emléket szerezni, amennyit csak tudunk. Szeretnénk látni, ahogy George fára mászik és focizik. Már majdnem a végén járunk George rák elleni harcának, így a legrosszabbtól tartva szeretnénk minél több boldog pillanatot szerezni a számára” – árulta el az anyuka, ugyanis a család egy adománygyűjtést szervezett, hogy egy sátrat és egy lakókocsit tudjanak vásárolni, és körül utazzák Angliát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?