KÜLFÖLD

Sokkoló: második babáját várja a lány, aki 13 évesen szülte meg első gyermekét

A fiatal lány még mindig csak 15 éves, és nem tudja, mihez fog kezdeni.
  • Szerző: Ripost

A 13 éves iskoláslány akkor vált híressé a közösségi médiában, amikor azt állította, hogy egy tízéves fiú teherbe ejtette. Darya Sudnishnikova tavaly augusztusban hozta világra babáját, Emiliát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A most 15 éves Darya jelenleg 750 ezer követővel rendelkezik, akiknek bevallotta, hogy a tesztek azt mutatják, ismét terhes. A The Sun szerint körülbelül hat hetes terhes lehet a kislány, és már fel is keresett egy nőgyógyászt.

„Ennek a gyermeknek az apja Maksim, mert az elmúlt nyolc hónapban nem volt más szexuális partnerem„ – magyarázta a lány. „Nem tudom, mit tegyek, tényleg nem. Nem dönthetek az abortuszról, mert nem tudom pontosan, hány hetes terhes vagyok. Ha tényleg hat hetes, akkor nem vetethetem el, de az is biztos, hogy képtelen vagyok felnevelni Emilia mellett.”

A lány első gyermekével kapcsolatban először azt állította, hogy 10 éves barátja ejtette teherbe. Később bevallotta a rendőrségnek, hogy valójában akkor esett teherbe, amikor egy 15 éves fiú megerőszakolta egy lépcsőházban, ezt azonban nagyon szégyellte bevallani. A lány most azzal védekezik, hogy fogamzásgátlót szedett, ennek ellenére esett teherbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?