KÜLFÖLD

Második emeleti erkélyről dobta a halálba 2 hónapos kislányát, majd felgyújtotta lakásukat

A férfi durván összeveszett feleségével, ami miatt őrjöngeni kezdett. Megölte kislányát, kutyájukat, majd felgyújtotta házukat és elmenekült.
  • Szerző: Ripost

Az ifjabb Clarence Martin (32) kidobta saját lányát az erkélyről, mielőtt felgyújtotta otthonukat és dühében a család kutyáját is meggyilkolta. A Las Vegas-i rendőrséget szombat kora reggel riasztották a Jefferys utcai lakóházhoz, miután a szomszédok is fültanúi lettek a pár veszekedésének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hivatásosokat az anya riasztotta hajnali 3 óra 45 perc körül. Sírva, remegő hangon jelentette be: férje kidobta gyermekét az ablakot.

Az anya ezután késlekedés nélkül lefutott és kétségbeesetten próbálta újraéleszteni a kicsit. Martin ez idő alatt felgyújtotta a lakást, és megölte a család kutyáját is – írja a Metropol.

Mire a tisztek a helyszínre értek, az aszfalton heverve találták vérbe fagyva a két hónapos kislányt. A csecsemőt a Saint Rose Siena kórházba szállították, ahol tragikus módon életét vesztette. A lány apja, Martin addigra már elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később a repülőtéren utolérték és letartóztatták. A férfi egyébként menekülése során két balesetet is szenvedett, kocsiját összetörte, így elsőként kórházba szállították, hogy ellássák sérüléseit.

Egyelőre nem ismert, miért veszhetett össze a házaspár. A rendőrség vizsgálatot indítottak az ügyben.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?