KÜLFÖLD

Szörnyű dolog leselkedett a vécében a gyanútlan nőre: felfoghatatlan, ami utána történt

Shannon Stevens nem gondolta, hogy a vécéülőke alatt egy óriási medve rejtőzik...
  • Szerző: Ripost

Ha Alaszkában jársz, azt tanácsoljuk nézz körül, mielőtt vécére mész, ugyanis nem várt vendéggel találkozhatsz. Valószínűleg Shannon Stevens már bánja, hogy nem volt körültekintőbb, mikor egy melléképület vécéjébe sietett.

A gyanútlan nő éppen csak ráült a toalettre, mikor valami megharapta a fenekén – írja a GlobalNews. Shannon óriásit sikított, majd letolt nadrággal kirohant az épületből. A zajra azonnal felfigyelt a testvére, Erik, aki a jurtában tartózkodott ekkor. Kirohant a nőhöz, és látta, nagy a baj. Először azt hitték, valami apróbb állat haraphatta meg Shannont, azonban a férfi meg akart győződni erről, ezért bement a vécébe. Bár ne tette volna...

Hasonló medve harapta meg Shannon fenekét is

Hasonló medve harapta meg Shannon fenekét is
Fotó: Getty

Erik ahogy felhajtotta az ülőkét, egy medvével találta szembe magát. A férfi fénysebességgel csukta le a toalett fedelét, majd kifutott a nőhöz, és elújságolta neki, hogy bizony egy medve harapott bele a fenekébe. A testvérpár azonnal a jurtába rohant, ahol ellátták Shannon sérülését, és másnap reggelig ki sem merészkedtek az épületből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?