KÜLFÖLD

„Meg fog halni?” – zokogta a telefonba az édesapa, amikor az orvos közölte, rákos az egyéves kislánya

A koronavírus miatt nem lehetett a kislánya mellett az apuka.
  • Szerző: Ripost

Teljesen összetört Joshua Crombie, aki nem mehetett párjával és kislányával az orvoshoz, mivel a koronavírus-járvány miatt a britek is szigorítottak a szabályokon, és csak az egyik szülőt engedték be a kórházba.

A Sunburyben élő pár azért vitte orvoshoz a 19 hónapos kislányát, mert a gyerek testén véraláfutások jelentek meg, a halántékán pedig egy golflabda nagyságú lila duzzanat nőtt.

Az orvosok először elhajtották őket, azt mondták, a kis Florence csak megütötte magát, nem kell felfújni a dolgot. A gyerek anyja azonban nem hagyta annyiban a dolgot.

„Biztos vagyok benne, hogy egy reggel arra fogok kelni, hogy holtan fekszik a kiságyában, csak mert az orvosok nem tudják, mi a baja” – írta a testvérének az anyja, Ellouise.

Végül addig jártak az orvosok nyakára, hogy kivizsgálták a kicsit.

„Amikor megkaptuk az eredményt, Ellouise kihangosította a telefont, hogy halljam, mit mond az orvos. Aki közölte, Florence-nek vérrákja van. Pánikba estem. Csak azt tudtam megkérdezni sírva, hogy meg fog-e halni a kislányom. Ott akartam lenni velük, átölelni. De nem lehettem” – emlékezett vissza a szörnyűségre Joshua.

A kislányt azonnal kezelésnek vetették alá. A szülők szíve megszakadt, amikor látták, hogy vannak napok, amikor a kislánynak arra sincs ereje, hogy egyen.

„Olyan, mintha tőrt döfnének a szívembe. Florence az egyetlen gyermekünk, nem veszíthetjük el. De nagyon erős gyerek. A sok vizsgálat után is folyton mosolyog, próbál vidám lenni. De vannak napok, amikor csak aludni bír. De küzdünk” – mondta el Elloise.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?