KÜLFÖLD

Megdöbbentő, rendkívüli bejelentést tettek a kis Maddie szülei

Lehet, hogy a rendőrség nyomok hiányában tétlen, de ez nem állítja meg az aggódó szülőket.
  • Szerző: Ripost

Az eltűnt kislány szülei tegnap még arról nyilatkoztak, félnek, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt kislány, Maddie McCann keresése egyik percről a másikra befejeződik, mert a vizsgálatra adományozott összeg elfogy és nincsenek új nyomok sem - írja a Daily Mail.

A felderítés 11 millió fontba (csaknem 4 milliárd forintba) került, de ez a hónap végére elfogy. A nyomozás folytatására ugyan nem nyújtottak be új kérvényt, de a szülők most közölték, hogy ennek ellenére sem adják fel a reményt - írja a tag24.de.

A pár megesküdött, hogy soha nem fogja abbahagyni a keresést, még akkor sem, ha a rendőrség végül leállítja a finanszírozást. Mint mondják, a kutatásnak más módja is van. Egy bennfentes azt állítja, szükség esetén a házaspár magánnyomozót fog felfogadni.

Mint ismert, Maddie a szállodai szobájukból tűnt el hároméves korában 2007-ben. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?