KÜLFÖLD

Megdöbbentő részletek: prostituáltként dolgozhatott Maddie feltételezett gyilkosa

Még mindig egyre megdöbbentőbb információk derülnek ki Christian Bruecknerrel kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

A gyilkossággal gyanúsított és elítélt 43 éves pedofil Christian Bruecknerrel kapcsolatban több megdöbbentő információ lát napvilágot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brueckner állítólag azért környékezte meg az idősebb nőket, hogy szexért cserébe fizessenek neki. Arról, hogyan próbálta eladni magát az idősebb asszonyoknak, egy neve elhallgatását kérő ismerőse mesélt a Mirror oldalának.

Az idősebb nőkkel folytatott kapcsolatairól szóló pletykák pont abban a városban terjedt el, ahonnan a kis Maddie később eltűnt. Az egyik brit nő tizenöt évvel volt idősebb Bruecknernél, akivel közelebbi kapcsolatba került Algarve városában.

Összesen két brit nővel és egy német asszonnyal hozták így összefüggésbe. Köztük volt egy most 60 éves, nevét eltitkolni vágyó nő is, akivel három évig randevúzott pénzért. Az elvált nő később idegösszeomlást kapott, mikor megtudta, kivel találkozgatott.

Továbbá egyikük egy új információt is elárult a rendőrségnek kihallgatása során, mégpedig, hogy akkoriban Bruecknernek három kocsija volt, amik közelebb vihetik a hatóságokat Maddie halálának lezárásához.

Brueckner korábban Németországban még börtönbe is került, miután megerőszakolt egy 72 éves idős asszonyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?