KÜLFÖLD

„Némán sikoltozom a fájdalomtól„ – vágyik a halálra az anya, hogy újra együtt lehessen meggyilkolt lányával

Az anyuka a mai napig képtelen feldolgozni lánya halálát, és szeretne ismét vele lenni.
  • Szerző: Ripost

Az Egyesült Királyágban a Humber folyóban találták meg a 21 éves Libby Squire holttestét azután, hogy egy éjszaka nem ment haza és 7 hétre nyomtalanul eltűnt. A lányt még 2019 elején vette célba a férfi, amikor részegen elindult egy szórakozóhelyről. A támadó megerőszakolta a fiatalt, majd meggyilkolta – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megszólalt a gyászoló anyuka

Az egyetemre járó lány édesanyja most megszólalt a nagyközönség előtt. Még azelőtt tett nyilatkozatot, hogy Pawel Relowiczot ma bebörtönözték a lány meggyilkolása miatt, életfogytiglant kapott. A nő arról beszélt könnyeivel küszködve, hogy szeretne meghalni, hogy ismét Libbyvel lehessen, mert rettenetesen hiányzik neki.

„Némán sikoltozom a fájdalomtól a lányom elvesztése miatt. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák a Libby nélkül való élet gyötrelmeit, ez igazi kínzás„ – kezdte az anyuka.

„Nemcsak a lányomat veszítettem el, hanem azt a lehetőséget is, hogy nagymamája legyek a gyermekeinek. Bármilyen nehéz időszakon mentünk át, mindig szeretett engem, az anyját. A tudat, hogy nem voltam ott, amikor szüksége volt rám, életem végéig kísérteni fog. Most két világban élek: az egyikben anyaként, feleségként, barátként és alkalmazottként élek, de van egy olyan világ is, amely egy sötét és magányos világ. Ezen a világon vágyom meghalni, hogy a lányommal lehessek. Minden nap csalódottan ébredek, hogy még egy napot kell éljek.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?