KÜLFÖLD

Összeszorul a szív: meghalt egy 5 éves kislány, mert ráborult egy emlékmű

A gyermek fejére esett a 300 kilós betontábla, a balesetet végignézte Bella édesapja és testvére.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Georgia állambeli Blackshear-i Lee Street Resource Centerben történt a szörnyű tragédia, egy emlékmű ráborult egy 5 éves kislányra.

Bellát azonnal kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét – írja a Daily Star.

 

A gyerekek az emlékműnél játszottak, a testvére leugrott az alkotásról, az felborult és maga alá nyomta az ötéves Bellát. A hatalmas faragvány a gyermek fejét és a vállát is teljesen betakarta.

A tragédiát okozó emlékművet 1989-ben állították. A helyszínről készült képek alapján megállapítható, hogy korábban valaki eltávolította az egyik rögzítőcsavart.

A balesetet végignézte a gyermekek édesapja, aki azonnal segíteni próbált, de nem tudott. A hatalmas beton elmozdításához három férfi erejére volt szükség.

Az egyik szemtanú szerint miközben a család a mentőket várta, Bella kezét a nagybátyja fogta.

A kislány nemrég kezdte az iskolát. Mandy Williams igazgatóhelyettes az újságíróknak elmesélte, hogy Bella nagyon szerette az állatokat, főleg a lovakat, ugyanakkor a testvérével töltötte a szabadidejét a legszívesebben.

Mindenkit arra kért, hogy imádkozzon a kislányért. A helyiek a baleset után Bella családjával és vallási vezetőkkel együtt gyülekeztek az emlékműnél.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?