KÜLFÖLD

Meghalt a férfi, aki whiskeyvel és mézzel harcolt a koronavírus ellen

A család vigasztalhatatlan, hiszen az elhunyt tragikusan fiatal volt: mindössze 26 éves. Rengetegen állnak értetlenül a haláleset előtt...
  • Szerző:

Nem csupán a családot, a közvéleményt is sokkolta a 26 éves Connor Reed halála. A fiatal férfi volt az első brit állampolgár, aki elkapta a koronavírust – méghozzá tavaly decemberben Vuhanban, amikor még csak elkezdtek felröppenni a hírek az új járványról. Connor egy egyetemen tanított angol nyelvet, amikor leterítette a covid-19, és eszméletlen hosszú ideig, összesen 16 hetet volt karanténban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatalember elsőre azt hitte, sima influenzát kapott el, azonban a tünetei egyre súlyosbodtak, nem kapott levegőt, így kórházba is került. Brit szokás szerint forró whiskeyvel és mézzel kúrálta magát, és azt állította, hogy ez a régi gyógymód hozta ki a betegségből. Később Reed az Észak-Walesi-i Bangor egyetemen tanult; egyelőre tisztázatlan körülmények között itt is hunyt el. Holttestét október 25-én találták meg a hatóságok a kollégiumi szobájában, és a családja csak annyit árult el, hogy tragikus balesetben vesztette el az életét, írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?