KÜLFÖLD

„Megszakadt a szívünk” – életét vesztette a háromgyerekes édesapa, miközben a családját védte

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor egy késes ámokfutó kezdett tombolni egy falusi rendezvényen. A családfő életét nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Még a rendőrök is sokkot kaptak, attól a szörnyű tragédiától, ami a Gloucestershire állambeli Tewkesbury közelében történt egy falusi rendezvényen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pánikra a rendőrséget többen is riasztották, de sajnos nem tudták időben megfékezni a borzalmakat.

Kés villant, és megsebesített másokat” – hallatszott az egyik segélykérésben.

A 43 éves Matthew Boorman a mentőszolgálat minden erőfeszítése ellenére a helyszínen meghalt. Egy másik férfi súlyosan megsérült, és egy bristoli kórházba szállították, ahol továbbra is kritikus, de stabil állapotban van. Egy nő lábsérülést szenvedett, és szintén a Gloucestershire-i Királyi Kórházba szállították kezelésre.

Boorman úr családja elmondta, hogy megszakadt a szívük a hirtelen bekövetezett tragédia miatt.

„Matthew szerető férj és három gyönyörű kisgyermek édesapja volt, akik mindannyian szeretik és nagyon hiányolják őt. Nagybácsi, testvér és fiú. Megszakadt a szívünk, hogy túl korán veszítettük el” – áll a közleményben.

A helyszínen két szolgálaton kívüli rendőr is jelen volt, akik azonnal cselekedtek. Nekik köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia.

Egy férfit letartóztattak az incidens miatt, és őrizetben van. Senki mást nem keresnek a szörnyű tragédiával kapcsolatban - közölte a rendőrség.

Gondolataink most a meghalt férfi családjával és a sérültekkel vannak” – teszi hozzá a közlemény.

A helyi rendőrség csapatai a következő napokban járőrözni fognak a környéken, hogy megnyugvást adjanak az ott lakóknak - írja a Mirror.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?