KÜLFÖLD

Meghan megint komoly fejfájást okoz a királyi családnak

Meghan hercegné most sem viszi magával Archie-t az Egyesült Királyságba.
  • Szerző: Ripost

Meghan megint fejtörést okozott a briteknek. A hercegné ugyanis Kanadában hagyja kisfiát, nélküle utazik Harry herceg után az Egyesült Királyságba ezen a héten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A brit rendőrségnek ez azonban komoly nehézséget okoz, mivel nekik kell ellátni a család védelmét március 31-ig – így a 9 hónapos, Kanadában hagyott kisfiúét is. Szakértők szerint Meghan ezen döntése 50 ezer fontjába fog fájni a brit alattvalóknak.

Kanada eddig beszállt a kis család védelmi költségeibe, de miután Harryék bejelentették, hogy visszalépnek a királyi családban betöltött szerepüktől, már nem kötelesek védelmet biztosítani nekik. Így azonban minden költség a britek nyakába szakad az elkövetkezendő hetekben.

Meghan komoly fejfájást okoz a londoni kiruccanásával. Költséges napok várnak ránk, főleg most, amikor a sussexi hercegi pár miatti kiadások górcső alá kerültek – magyarázta a The Sun riportjában egy bennfentes.

De nem csak emiatt mérgelődnek most az angolok és a királyi család tagjai. A források szerint II. Erzsébet királynőt kifejezetten bántja, hogy nem láthatja dédunokáját, akit több hónapja elzárt előle Meghan.

Harry és Meghan március 9-én utazik vissza Kanadába, és március 31-ével lejár a szolgálatuk a királyi családban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?