KÜLFÖLD

Megható: 13 hét után látta újra gyermekeit az ápolónő -fotó

Hihetetlenül hiányoztak a gyerekei az ápolónak.
  • Szerző: Ripost

Amy Leigh Davies sebészeti ápolóként dolgozik Dél-Wales egyik kórházában, ezért a világjárvány elterjedésekor úgy döntött, hogy inkább nővérére bízza három gyermekét, így óvva meg őket a koronavírustól.

13 héten keresztül, vagyis nagyjából három hónapig nem is látta őket élőben és a távolság nagyon megviselte őt.

„Nehéz döntés volt, de tudom, hogy helyes volt. Szerettem volna biztonságban tartani őket, és ez megkönnyítette a dolgunkat. A nővérem elképesztő volt, nagyon hálás vagyok azért, amit tett” – mondta az itv.com oldalának Amy.

A teljes állásban dolgozó édesanyának, három gyermeke mellett nem sok szabadideje marad, így amikor ideiglenesen elköltöztek, egyszeribben furcsa érzése támadt. Hirtelen egyedül érezte magát, hiszen csak a család kutyusa maradt mellette.

„Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot FaceTime-on keresztül, csoportos beszélgetéseket tartottunk. Nagyon nehéz volt számunkra, hiszen nagyon sok közös napi rutinunk van. Hiszem, hogy a gyerekeimnek is hiányoztam és a közös dolgaink is” – mondta immár boldogan a nővér, miután újraegyesülhetett a családjuk.

„Nagyon izgatottan vártuk mindannyian, amikor közöltem velük, hogy hazajöhetnek. Csodálatos látvány volt, ahogy a legnagyobb sétálni vitte a kutyusunkat, míg a legkisebb gyerek az összes játékát előhúzta, hogy játsszak velük” – mondta nevetve Amy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?