KÜLFÖLD

Megjelent a koronavírus Disneylandben

Pozitív lett a Disneyland alkalmazottjának koronavírus-tesztje, ettől függetlenül nem zárják be a szórakoztató parkot. A dolgozó nem került közvetlen kapcsolatba a látogatókkal.
  • Szerző: Ripost

Durva bejelentést tett hétfőn a párizsi Disneyland: az egyik működtetésért felelős alkalmazottjuknak a hétvégén pozitív lett a koronavírus-tesztje. Ettől függetlenül kinyitottak...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Biztosítottak mindenkit, hogy az érintett személy a „színfalak mögött” dolgozott, és nem került közvetlen kapcsolatba egyik látogatóval sem. Éjszakánként teljesített szolgálatot, és már néhány napja betegszabadságon volt.

Fotó: Pixabay

A park vezetősége mostantól ellenőrzi a kollégákat, ki lehetett kapcsolatban a megfertőzött dolgozóval. Három ember került karanténba a környezetéből.

Disneylandben egyébként minden látogató számára biztosítanak kézfertőtlenítő gélt, és megkértek mindenkit, hogy sorbanállás közben tartsanak legalább egy méteres távolságot egymástól.

A tokiói és a shanghai-i parkot már bezárták, utóbbit azonban részben újranyitották. A floridai Wald Disney World közölte: megtették a szükséges óvintézkedéseket.

És ezeket olvastad már?