KÜLFÖLD

„Megölöm a kutyádat, aztán elvágom a torkodat„ – üvöltötte, majd rátámadt a háromgyerekes apára

Az arcát vágta meg az édesapának egy férfi, aki kutyáját és őt is gyilkossággal fenyegette.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A háromgyerekes Paul Norton több vágási sérülést is szenvedett az arcán és a karjain, miután az Egyesült Királyság Reddish Vale Country Parkjában egy férfi rátámadt vasárnap kutyasétáltatás közben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

A 42 éves Nortonnak egy férfi azt kiabálta fenyegetően: „Megölöm a kutyádat, aztán elvágom a torkodat„. A támadást Norton nem provokálta ki, ezért is érte váratlanul az ijesztő incidens. Norton kétségbeesett próbálta menteni a támadás során kutyáját, a 16 hónapos terriert, Jess-t, ekkor sebesítette meg a felbőszült férfi.

„Hirtelen elkapta, majd a nyakánál szorította” - emlékezett vissza Norton. „Üres volt a tekintete, de a szemei kidülledtek. Valami nem volt rendben nála, az biztos. Előhúzott egy kést is, ekkor attól féltem, hogy fel akarja darabolni a kutyámat, és megpróbáltam kiszabadítani a támadó karjaiból. Mellkason rúgtam, és Jess kiszabadult, ám ekkor felém lóbálta a kését. Felemeltem a karomat, a csuklómra megragadta, de szerencsére nem azon az oldalon, ahol az erek vannak. A másik oldalra fordult és megvágta az arcomat, éreztem, ahogy ömlik a vér az arcomból. A kutyám közben érezte, hogy nagy a baj, a lábam körül rohant körbe. Sikerült megütnöm a férfit a homlokán, de utána csak állt ott mozdulatlanul és leköpött. Végül inkább elmenekültem a kutyámmal és közben figyeltem, nem követ-e ez az elmebeteg„.

A rendőrök nagy erőkkel keresik a támadót – írja a Mirror.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?