KÜLFÖLD

Megölte 8 hónapos fiát és 3 hetes lányát is bántalmazta ez a férfi

Párnával ájulásig fojtogatta, majd egy vaskerethez is odaverte a fejét, hogy biztosan meghaljon a gyermek.
  • Szerző: Ripost

Idén augusztusban került bíróság elé az a washingtoni férfi, aki megölte barátnője 8 hónapos kisfiát. A jelentés szerint Tobin Phillips bűnösnek bizonyult és elítélték gyilkosság és kínzás vádjával.

Phillipset elsőként még 2016 novemberében vádolták meg azzal, hogy bántalmazta 3 hetes kislányát, mert megütötte a csecsemő fejét. A férfi akkor azzal védekezett, hogy éppen meg akarta nyugtatni a síró babát, a karjában ringatta, amikor véletlenül beverte a fejét. Az eset után az akkori menyasszonya azonnal szakított vele – írja a CrimeOnline.

Letartóztatása után óvadék ellenében szabadult, majd új barátnőjével és két gyermekével a kaliforniai Tehachapiba menekült. Mindezt annak ellenére, hogy utasították arra, ne hagyja el Washington államot.

2017-ben történt, hogy Phillips egyedül maradt Baronttal, miután barátnője munkába ment. A gyermek rettentően bömbölt és nem akarta abbahagyni. Ekkor egy párnát szorított kisfia fejére, és addig tartotta ott, amíg eszméletét vesztette. Ezután felvette a gyermeket és az ágy vaskeretébe verte a fejét. Egyes hírforrások szerint a mellbimbóját is kicsavarta.

A férfi ezután elmenekült a helyszínről, de később a rendőrök elfogták. Végül azzal magyarázta tettét: belefáradt, hogy halála előtti napokban a kisfiú folyamatosan sírt és nem hagyta abba.

A boncolás szerint a gyermek haláltusája 3-5 percig is eltarthatott. A bíróság életfogytiglani börtönre ítélte Tobin Phillipst. A bíró szerint, ha nem is lennének különleges körülmények az ügyben, akkor is ugyanezt a büntetést adta volna.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?