KÜLFÖLD

Megölt nejét találták meg a rendőrök az igazoltatott férfi kocsijában

Megdöbbentő esetről számolt be a német nyelvű sajtó. Egy koszovói migráns autójának anyósülésén találták meg a férfi lelőtt nejét. A bevándorló pisztollyal a kezében szállt ki a kocsiból.
  • Szerző: WM

A rendőrségi közlemény szerint hétvégén egy 32 éves koszovói migráns autóját állították meg a németországi Minfeldben igazoltatás céljából. A férfi pisztollyal a kezében szállt ki az autójából. A bevándorlónak az volt a szerencséje, hogy azonnal eldobta a fegyverét, így nem érzeték a járőrök veszélyben magukat. Az igazi sokk azonban csak azután érte a rendőröket, miután benéztek a járműbe, ott ugyanis a sofőr halott felesége ült. A kiérkező rohammentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a nőt lelőtték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koszovói férfit azonnal őrizetbe vették, és gyilkosság alapos gyanújával indítottak ellene eljárást. A nyomozók egyelőre nem kaptak arra választ, hogy mi vezethetett a szörnyű tragédiáig. Már a hétvégén elrendelték a gyanúsított előzetes letartóztatását, de a férfi kihallgatás egyelőre eredménytelen volt, nem hajlandó vallomást tenni.

És ezeket olvastad már?