KÜLFÖLD

„Repülj magasra, kis angyalka„ – megrázó részletekre derült fény a halálra gázolt 2 hetes kisbabáról

Babakocsis családot ütött el a sofőr, forrnak az indulatok a helyiek körében.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, borzalmas tragédia történt az angliai Walsallban: egy család éppen 2 hetes kisfiával sétált, amikor a járdán beléjük csapódott egy BMW. A baba azonnal meghalt. A BMW-t vezető sofőr elrohant a helyszínről, de a rendőrségnek sikerült a nyomára bukkanni, le is tartóztatták a 34 éves férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia, de valószínűsítik, hogy a BMW száguldozott és a sofőr elvesztette az uralmat a kocsi felett.

Most a The Sun arról ír, hogy a 34 éves James Paul Davis a babát húsvét vasárnap ütötte el, az első alkalommal, amikor a gyereket sétálni vitték. Állítólag a BMW-s sofőrnek még érvényes jogosítványa sem volt.

Forrnak az indulatok

A helyiek a hír hallatán felháborodtak, nagy lett a visszhangja a tragikus esetnek. Annyira letaglózta az embereket a kisbaba halála, hogy a férfi már több halálos fenyegetést is kapott üzenetben: vannak, akik el akarják látni Davis baját.

Védőügyvédje, Sarbjit Lalli szerint védencét megrázta az eset. A sofőr előzetes letartóztatásba került.

Gyászolnak a szülők

A szülők fájdalma felfoghatatlan, még időbe fog telni, mire sikerül feldolgozniuk a gyászt.

„Anyu és apu szíve már mindig fájni fog, mindennél jobban szeretünk. Nem sokáig lehettél velünk, de örülünk, hogy alkalmunk volt találkozni veled és fiunknak nevezni. Repülj magasra, kis angyalka - fogalmaztak a szülők tegnap, amikor ellátogattak a tragédia helyszínére, hogy megemlékezzenek elhunyt fiukról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?