KÜLFÖLD

Megrázó: megerőszakolta, teherbe ejtette, majd abortuszra kényszerítette lányát a szörnyeteg apa

8 éves korától bántalmazta saját gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Egy gonosz 74 éves pedofil ausztrál orvos évtizedeken keresztül bántalmazta saját kislányát: teherbe ejtette, majd abortuszra kényszerítette. A már felnőtt nő jobban szégyelli magát a történtek miatt, mint a férfi, aki soha nem tanúsított megbánást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pedofil férfi 8 és 18 éves kora között bántalmazta a lányát, 14 éves korától pedig több mint százszor megerőszakolta. A nőre a mai napig negatív hatással van a gyerekkori bántalmazás traumája, de miután saját lánya elérte a 8 éves kort, úgy érezte beszélnie kell a történtekről. Korábban azért nem mert segítséget kérni, mert rettegett az apjától -írja a Daily Mail.

Azt is elárulta szívszorító vallomásában, hogy apja az esetek többségében óvszert sem használt, inkább többször is esemény utáni tablettát adott neki. Amikor pedig mégis teherbe esett, hamis álnéven küldte el abortuszra. Kitette a klinika előtt majd elhajtott onnan.

Kettőjük között pedig „kis feleségének” vagy „titkos feleségének” hívta. Sőt az akkor még gyermek lánynak azt is elmondta, hogy problémás a kapcsolata az anyjával, aki nem akar vele szexelni.

„Szándékosan kizsákmányolta a lányát, gyermekkorától kezdve… Óriási károkat okozott annak, akit kötelessége szerint szeretni, védeni és ápolnia kellett volna” – ítélte el a bíró az apát a nemrég lezajlott tárgyaláson. A pedofil orvos egyébként egy évvel ezelőtt hagyta abba a praktizálást.

Tinney bíró a férfit 16 éve börtönbüntetésre ítélete pedofília, bántalmazás és vérfertőzés miatt. Tettét a férfi a tárgyaláson elismerte, megbánást azonban nem tanúsított. Szabadlábra helyezése legkorábban 11 és fél év múlva merülhet fel.

 

És ezeket olvastad már?