KÜLFÖLD

Megrázó részletek derültek ki Maddie ügyében: borzalom, mit művelt az elrablója

A britek már nyilvánosságra hozták a gyanúsított nevét is: Christian Brueckner.
  • Szerző: Ripost

A 43 éves Christian Bruecknert gyanúsítják a 13 éve eltűnt Madeleine McCann elrablásával és meggyilkolásával. A férfi jelenleg börtönben ül. Mint most napvilágot látott, számos borzalmat követett el. A börtönbüntetést azért kapta, mert brutálisan megerőszakolt egy 72 éves amerikai turistát 2005-ben Praia de Luzban, ugyanabban a városban, ahol Madeleine is eltűnt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi különös kegyetlenséggel bántalmazta az amerikai áldozatát: kikötözte és megverte az idős asszonyt, mielőtt megerőszakolta.

Brueckner tettéről még videót is mutogatott egy barátjának a kocsmában, ő jelentette fel. Állítólag ennek a barátnak már azt is bevallotta, ő végzett Maddie McCannel is.

A braunschweigi államügyész, Hans Christian Wolters azt nyilatkozta, hogy gyilkosság ügyében nyomoznak, az eddigi adatok szerint ugyanis feltételezik, hogy a kislány már nem él. Azt sem zárták ki, hogy szexuális indíttatásból rabolta el és gyilkolta meg a kislányt.

„A gyanúsított egy szexuális ragadozó, akit már elítéltek kislányok elleni erőszakos bűncselekmények miatt”.

A Spiegel szerint a férfit már 1994-ben, 17 éves korában elítélték szexuális bűncselekmények miatt, és összesen 17 alkalommal állt bíróság elé eddigi élete folyamán, többek között lopásért, testi sértésért, ittas vezetésért, kábítószer birtoklásáért is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?