KÜLFÖLD

Megszakad a szív: játék közben lőttek agyon egy 8 éves ártatlan kisfiú

Testvérével játszott a kisgyermek, amikor váratlanul bekövetkezett a tragédia. A szülei később értesültek a borzalomról.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas körülmények között vesztette életét egy mindössze 8 éves kisfiú. A felfoghatatlan tragédiáról családja számolt be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ártatlan kisgyermek az otthonuk előtti verandán játszott 18 éves testvérével az Illinois állambeli Markhamben.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Fotó: Pixabay

Egyszer csak váratlanul egy férfi tűnt fel az utcájukban, aki célirányosan, de nem feltűnően megközelítette a fiatalokat. Amikor pedig elég közel ért a házhoz előrántotta a fegyverét és tüzet nyitott, majd elmenekült.

A golyók a fején találták el a 8 éves kisfiút, aki azonnal szörnyet halt. Testvérének, úgy tudni nem esett bántódása, de a nyomozók arra gyanakodnak, hogy ő lehetett a valódi célpont.

„Lelőttek és megöltek egy nyolcéves kisgyereket, aki nem tudta megvédeni magát. Valószínűleg nem is látta, hogy közelít felé a halál” – mondta Andrew Holmes közösségi aktivista.

A 18 éves testvér állítólag jelen volt a lövöldözés idején, és megpróbálta megmenteni Demetriust. A rendőrséget is ő riasztotta. A nyomozók a helyszínre érve viszont letartóztatták, mivel elfogató parancs volt ellene érvényben.

A hatóságok nyomozást indítottak a kisfiú halálának ügyében. Jelenleg a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételét nézik át, hogy beazonosítsák az elkövetőt – számolt be a sokkoló esetről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?