KÜLFÖLD

Mellbevágó: egy újszülött csecsemőt vitt magával a kamu ápoló a kórházból

Pár órával a megszületése után szakította el családjától egy szívtelen nő. Ápolónak adta ki magát, hogy megszerezze a gyermeket.
  • Szerző: Ripost

A nyugat-mexikói Zapopanban egy nővérnek álcázott nő elrabolt egy újszülöttet egy kórházból, alig néhány órával azután, hogy megszületett.

Az édesanya karjaiból azzal a hazugsággal vette ki gyermekét a csaló nővér, hogy a babát a kórház gyermekosztályára kell átvinnie.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Egy ideig az átverésre nem is derült fény, csak amikor a nő kérte, hogy láthassa babáját. A személyzet ekkor vette észre a gyermek eltűnését, hiszen nem volt feljegyzés arról, hogy a bölcsődébe vitték volna.

Az emberrablót a térfigyelő kamerák felvételein látták, amint hamis műtősruhában távozik a kórházból, miközben a csecsemőt egy zöld táskában vitte a vállán.

A kislányt, akinek még nevet sem tudtak adni, másnap reggel az utcán találták meg elhagyva négy mérföldre az Occidente Általános Kórháztól, ahol született. Még mindig a táskában volt, így szerencse, hogy időben észrevették a helyi lakosok.

Miután megtalálták, a kislányt visszavitték a kórházba, és visszaadták a szüleinek.

Az állam kormányzója, Enrique Alfaro a Twitteren osztotta meg, hogy a baba jó állapotban van.

„A csecsemő, akit tegnap loptak el az Occidente Általános Kórházból, újra az édesanyja karjaiban van, és ez örömre és hálára ad okot minden egyes rendőrnek és a személyzetnek, akik ezt lehetővé tették. Az is kiderült, hogy ugyanezt a nőt néhány nappal korábban, ugyanabban a kórházban már megakadályozták egy gyermek elrablásában.”

Péntekig az emberrablót még mindig nem fogták el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?