KÜLFÖLD

Mellbevágó: iskolába indult három kislány, de haza már nem érhettek

Egy hajszálon múlt a tragédia. Három barátnőt ütött el egy autós a zebránál. A sofőr a lámpa jelzését is figyelmen kívül hagyta.
  • Szerző: Ripost

Együtt indult iskolába kedd reggel három kislány, ám sajnos még az intézményig sem tudtak eljutni. Ahogy a barátnők át haladtak volna egy zebránál, ahol közlekedési lámpa is volt, egy száguldó autós elgázolta őket.

A rendőrség és a mentősök azonnal a horror baleset helyszínéhez rohantak, a Wilts állambeli Swindonban lévő Queens Drive-ra. A 12 és 14 év közötti gyerekeket kórházba kellett szállítani a sérüléseik miatt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy mi okozta a balesetet. Úgy tudni, az autó sofőrjét is kórházba szállították egy gyors kivizsgálásra.

„A három lányt kórházba szállítottak, a megrázó incidens egy kereszteződésben történt. Vélhetően fel fognak épülni és hazamehetnek majd a családjukhoz. A sofőr a helyszínen maradt, később elővigyázatosságból szintén kórházba szállították” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője a The Sun oldalának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?