KÜLFÖLD

Meztelenül mosott fogat a diáklány, amikor a tükörben megjelent egy idegen

Minden nő rémálmát élte át az a svájci diáklány, akit a saját lakásának fürdőszobájában támadt meg egy szíriai migráns.
  • Szerző: WM

Nyolc év börtönre ítélte és 15 évre kitiltotta Svájc területéről a zürichi legfelsőbb bíróság azt a 34 éves szíriai migránst, aki megerőszakolt egy diáklányt. A brutális támadásra még 2018 szeptemberében került sor, amikor az őszi reggelen az áldozat a saját lakása fürdőszobájában éppen meztelenül mosott fogat. A szíriai migráns kihasználta, hogy a bejárati ajtó nem volt kulcsra zárva. Amikor észrevétlenül belépett a lány lakásába, egyből meglátta a későbbi áldozatát anya szült meztelenül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: shutterstock

A férfi a fürdőszoba felé vette az irányt, ahol előbb ráijesztett a lányra, majd megpróbálta megcsókolni, és a fürdőkádba lökte.

A diáklánynak sikerült kiszabadulnia a támadó szorításából, ki akart futni a lakásból, de a bevándorló utolérte, a hálószobába rángatta, ahol megerőszakolta. Tavaly, az ügyben eljáró első fokú bíróság kilenc év börtönre ítélte a szíriai migránst, de másodfokon ezt nyolc évre enyhítették. Az elkövető egyébként beismerő vallomást tett, de hozzátette, hogy a diáklány az ismerőse, és meglátása szerint ez az egész ügy el lett túlozva.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?