KÜLFÖLD

Meztelenül rontott ki a bordélyházból egy megvadult idős férfi – fotó

Elképesztő dolgokat állított a nyugdíjas arról, hogy mi történt vele a házban.
  • Szerző:

Meglepő jelenetnek voltak szemtanúi egy angliai bordélyháznál, ahol már azt gondolták, mindent megtapasztaltak. Azonban egy idős férfi mégis sokkolta a lakosokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A meztelen férfi vadul rázta a kezét, miután kitört a bordélyház ablakán és egyenesen egy kisboltba menekült. Néhány teljesen ledöbbent szemtanú szerint a kezében egy emberi testrészt tartott. Bár ez utóbbit a rendőrség később tagadta – írja a Daily Star.

A nyugdíjas segítséget kérni rohant a boltba és azt állította, hogy aznap korábban kirabolták és foglyul ejtették őt a bordélyházban. Meztelen menekülését egy helyi térfigyelő kamera is megörökítette.

„Üvegcsörömpölést hallottam és egy férfi rohant az utcán segítségért kiáltozva. Ijedtnek hangzott. Miután elment a háztól és biztonságba jutott, azonnal a rendőrséget tárcsáztam. A keze nagyon csúnyán festett, folyt belőle a vér” – árulta el az egyik szemtanú.


A rendőrség később kiderítette, hogy a ház, ahonnan elmenekült a nyugdíjas, korábban kábítószer kereskedelem helyszíne volt. A helybéliek szerint már régóta ismert, hogy abban a házban mindig csak gondok vannak és már többször is tettek emiatt bejelentést a rendőrségen.

A férfit kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?