KÜLFÖLD

Miért? Élvezted – suttogta a 13 éves kislány fülébe a pedofil nagypapa

Többször is megerőszakolta a kislányt a pedofil.
címkék:
  • Szerző: Ripost

11 éves korától zaklatta, pár évvel később pedig többször meg is erőszakolta egy nagypapa a család baráti körébe tartozó kislányt. A 61 éves férfit – aki 5-6 alkalommal élte ki perverz nemi vágyait a gyermeken – most ítélték el.

Az angliai Tyldesley városában élő Gary Healey először akkor kezdte el markolászni és csókolgatni áldozatát, amikor a kislány még csak 11 éves volt. Ráadásul az eset után még haza is vitte a rémült kiskamaszt, és kellemesen elbeszélgetett annak nagynénjével és nagybátyjával, mintha mi sem történt volna.

Nem sokkal később már erőszakkal tartotta a gyermek arcát, míg ő szájon csókolta, amikor a lányka pedig 12 éves lett, beültette a furgonja hátuljába, letolta a nadrágját, majd pedig felszólította a lányt, hogy ő is tegyen hasonlóképp.

Ha te nem teszed meg, majd megteszem én – idézték fel a pedofil fenyegető szavait a most lezárult tárgyalás során.

Healey ezt követően lefektette a furgonban a kamaszt, majd hozzádörgölte a szerszámát.

Mire az áldozat 13 éves lett, még tovább merészkedett: több alkalommal is megerőszakolta. Amikor egy alkalommal a lány tiltakozni kezdett, azt mondta neki:

Miért? Élvezted – hozzátéve: ne legyen a lány félénk...

A szörnyűségekre azt követően derült fény, hogy az áldozat beszámolt a barátainak a történtekről.

Gary Healey-t végül 14 év börtönbüntetésre ítélték, szabadlábra helyezése leghamarabb kilenc év négy hónap letöltése után válhat esedékessé. A férfit emellett azonnal regisztrálták, mint szexuális bűnelkövetőt – írja a Manchester Evening News.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?