KÜLFÖLD

„Nem tudtam megmenteni az életüket„ – mindkét kisgyermekét elvesztette az édesanya

Tragikus körülmények között halt meg a két kislány.
  • Szerző: Ripost

A két gyermek édesanyja azt kívánja, bárcsak gyermekeivel együtt ő is meghalt volna, annyira szörnyű fájdalmat él át elvesztésük után. A rendőrség továbbra is keresi az egyéves Anna holttestét, miután az idősebb gyermeket, Oliviát csütörtökön megtalálták Tenerifén a tengerben egy horgonyhoz rögzített sporttáskában. A gyermekeket édesapjuk megölte, majd a tengerbe dobta a holttestüket, hogy ezzel álljon bosszút az anyjukon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya, Beatriz Zimmerman a közösségi oldalain köszönte meg azoknak, akik segítségét, akik részt vettek a keresésben és támogatták ezekben a nehéz időkben.

Egykori párja tettét úgy minősítette, mint a legszörnyűbb cselekedet, amelyet egy ember elkövethet. Az asszony reméli, gyermekei halála nem volt hiábavaló és nagyobb figyelem fordul így a gyermekvédelemre – írja a Mirror.

„Ez a két angyal azért jött világra, hogy nagy leckét tanítsanak az embereknek, a saját életük árán is„ – magyarázta Beatriz. „Anyaként fáj a lelkemnek, hogy nem tudtam megmenteni az életüket. Bárcsak abban a pillanatban ott lettem volna velük és a kezüket fogva együtt haltunk volna meg.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?