KÜLFÖLD

„Mintha újból elveszítettem volna” – sokkoló dologgal szembesült az édesanya, kisfia halála után

Teljesen összetört a gyászoló édesanya. Kisfia halála után még a róla készült emlékeket is elvesztette.
  • Szerző: Ripost

Egy édesanya szívszorító vallomásában beszélt arról, mennyire megtörte, hogy a Facebook törölte a kisfiáról készült videókat és képeket a fiókjáról. Hétfő este arról tájékoztatták Nicky Massey-t, hogy a közösségi normák megsértése miatt törölték Facebook-fiókját és nincs lehetősége fellebbezni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya nagyon kétségbe esett, hiszen nemrég veszítette el kisfiát és profilján rengeteg emlék volt 3 éves kisfiáról, Ethanról. Továbbá azt is tagadta, hogy megsértett volna bármilyen szabályt. Most a róla készült videók és fotók is törlődtek, Nickynek pedig nincs esélye visszakapni azokat. A történteket úgy élte meg az édesanya, mintha újból átélte volna fia halálát.

„Hétfő este még minden rendben volt, fel tudtam menni Facebookra. Ahogy lefeküdtem lefekvés előtt még egyszer rá szerettem volna nézni, de már nem tudtam. Azt írta a fiókomat eltávolították és hiába próbáltam több fél módon is azonosítani magam” – mondta Nicky a Daily Star oldalának.

A nő először csak arra tudott gondolni, hogy ismét feltörték a fiókját, ami egyszer már korábban megesett vele. Azonban nem ez történt.

„Nagyon ideges voltam és rettentően fájt, hogy elveszítem a fotóimat. Amikor először feltörték a fiókomat az összes kórházi fotómat törölték a születéséről” – tette hozzá. Noha a betiltás pontos oka nem világos, az édesanya azt gyanítja, hogy a Facebook rendszerének egy „hibájából” következhetett be ismét fiókjának elvesztése.

És ezeket olvastad már?