KÜLFÖLD

Bulizni ment a csinos modell, másnap reggel holtan találták egy kórház előtt

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy fiatal nő.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy fiatal modell, aki éppen feltörekvő színészként próbálta megállni a helyét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 24 éves Christy Gilest pénteken látták utoljára, amikor barátnőjével együtt egy Los Angeles-i raktárpartira indultak. A buliban a két nő állítólag megismerkedett három férfival, akik elhívták őket egy afterpartira Hollywood Hillsbe.

A fiatal nőt szombaton reggel egy kórház előtt találták meg, miután egy fekete maszkot viselő háromfős férfi csapat kidobta, egy rendszám nélküli autóból. Christy ekkor már élettelen volt, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

Férje elmondása szerint az orvosok arra gyanakodnak, hogy halála előtt erőszakkal heroint adhattak be neki. Valószínűleg ez okozhatta a modell életének a végét.

Két órával később ugyanez a jármű két maszkos férfival kitette a barátnőjét, Hildát egy másik kórházban. Hilda jelenleg kritikus állapotban van, és az életéért küzd. Az orvosok életmentő gépekre kötötték, de sajnos nincs agyi aktivitása, így nagyon kevés az esélye a felépülésre – írja a Mirror.

Giles férje, Jan Cilliers, aki az eset idején éppen az édesapját látogatta meg San Franciscóban, szívszorítónak nevezte a tragédiát.

„Ez egy nagyon rossz hír. Tudom, hogy soha többé nem fogom látni, megcsókolni vagy megérinteni őt. Megjött Hilda toxikológiai jelentése, és azt hiszem, heroint találtak a szervezetében, amit egyik lány sem tenne meg soha önként” – nyilatkozta Jan.

A férfi lenyomozta felesége telefonját, hogy kiderítse mi történt vele a tragikus éjszakán. Az iCloudján tárolt információk alapján, az utolsó üzenete a barátnőjének szólt, amiben azt írta: „Tűnjünk el innen”.

A rendőrség nyomozást indított a rejtélyes esettel kapcsolatban, és megígérték a gyászoló családnak, hogy igazságot fognak szolgáltatni. A két fiatal nő családja adománygyűjtést kezdeményezett a GoFoundMe oldalán, hogy pénzt gyűjtsenek a temetésre és a megemlékezésre. Valamint Christy és Hilda ügyének kivizsgálására fordítjuk majd a befolyt összeget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?