KÜLFÖLD

Most érkezett: Holtan találtak egy magyar férfit Thaiföldön

A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi rokonaival.
  • Szerző: Doris

Holtan találtak egy 60 éves magyar férfit az egyik thaiföldi börtönben – írja a The Bangkok Post.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első információk szerint az áldozatot a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság tartóztatta le a reptéren, mert lejárt vízummal tartózkodott az országban. A férfit mindezek után egy cellába zárták, ahol a rendőrség szerint semmilyen előjelét nem mutatta annak, hogy rosszul lett volna.

„Amikor szombat éjszaka ellenőriztük a cellákat, még minden rendben volt, mindenki máshoz hasonlóan aludt” - mondta az egyik börtönőr.

Vasárnap reggel kihallgatásra vitték volna a férfit, de már csak a holttestét fedezték fel. A testet a törvényszéki rendőrség valamint a Bang Phili Kórház orvosai vizsgálták meg, akik megállapították, hogy a halál körülbelül nyolc órával ezelőtt állhatott be. A férfin nem volt látható semmilyen támadásnak, esetleg öngyilkosságnak a nyoma.

A holttestet a Rama Bang Phli kórházba szállították, hogy a boncolás után meg tudják állapítani a halál pontos okát. A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi hozzátartózóival.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?