KÜLFÖLD

Sokkoló: a műkörme miatt vesztette el az ujját a csinos influenszer – Fotó

Egyik napról a másikra kellett eltávolítani a fiatal nő ujjának egy részét, miután elfertőződött a sebe. Egy aprócska sérülés okozta a hatalmas bajt.
  • Szerző: Ripost

A csinos influenszer legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy egy műköröm miatt veszítheti el az ujját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A brazíliai Duque de Caxiasból származó Jenneffer Souza a héten már a harmadik műtétjére készül, egy félresikerült szépítkezés következményeként. A történet úgy kezdődött, hogy műkörmöt ragasztottak a sebére.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Valószínűleg nem volt tudomása a fiatal nőnek az aprócska sérülésről, mely a körömépítőjének sem szúrt szemet. A seb elfertőződött, a nő hüvelykujja pedig majdnem a kétszeresére feldagadt.

„A körmöm elkezdett fájni, de számomra ez normális volt. Nem volt nagy ügy. Másnap viszont a hüvelykujjam elkezdett megduzzadni, nem tudtam vele dolgozni. Majd egyenesen kórházba kerültem az elfertőződött ujjammal” – részletezte a TikToker, akinek több ezer követője van.

Az orvosok gyulladáscsökkentőket, antibiotikumokat és egyéb gyógyszereket adtak a fiatal nőnek. Napokkal később azonban vissza kellett térnie a kórházba, miután a hüvelykujja gennyezni kezdett, és erős fájdalmai lettek.

Az eddigi műtétei során az orvosok eltávolították a hüvelykujjának a tetejét, és további amputációra számíthat – írja a Daily Star.

„Sokkolt ez az egész. Senkinek nem jutna eszébe, hogy ha megcsináltatja a körmét, akkor akár elveszítheti az ujja hegyét” – tette hozzá a fiatal nő.

A szakértők szerint az influenszer tüneteit egy bakteriális bőrfertőzés okozta. A baktérium ugyanis a felszakadó bőr mélyebb rétegeit is megfertőzheti. A szakértők azt javasolják, hogy ilyen esetben a műkörömépítéssel várni kell, amíg a sebek teljesen begyógyulnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?