KÜLFÖLD

München: A 9. holttest a támadó lehet

Tíz embert ápolnak lőtt sebbel a Münchenben történt lövöldözés miatt - közölte a bajor főváros rendőrsége szombat hajnalban. Sajtójelentések szerint a helyszín közelében talált gyanús holttestet tûzszerészek vizsgálják.
  • Szerző: A.Z.

 A rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözésben legkevesebb nyolcan meghaltak, tízen lőtt sebesülést szenvedtek és legkevesebb százan a krízisintervenciós szakemberek segítségére szorulnak a megrázkódtatás miatt.

A Focus Online hírportál szerint megtalálták a tettes vagy tettesek autóját, a középkategóriás szürke kocsit elszállították.

A kilencedik holttestre a lövöldözés helyszínétől, a München északi részén lévő olimpiai parki bevásárlóközponttól nagyjából egy kilométerre egy ligetes területen találtak rá. Sajtójelentések szerint a valószínűleg fejlövés miatt meghalt férfi mellett egy piros hátizsák hever, olyan, amilyen a támadásról készült videofelvételeken látható a lövöldözőnél, vagy az egyik lövöldözőnél. A tűzszerészek robottal közelítik meg a holttestet, mert nem lehet kizárni, hogy robbanószerkezet van a hátizsákban.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?