KÜLFÖLD

„Nagyon szeretlek és hiányzol„ – szívszorító sorokkal búcsúznak a váratlanul elhunyt, fiatal tanárnőtől

Hirtelen hunyt el a 26 éves tanárnő, családja képtelen feldolgozni a tragédiát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Motherwellben élő, 26 éves Jennifer Stirling múlt héten hunyt el váratlanul. A család, barátok és kollégák mind értetlenül állnak a tragédia előtt és próbálnak megküzdeni a fojtogató gyásszal. A fiatal nő általános iskolai tanárként dolgozott, így az iskolájában is mindenkit megrendített halálhíre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jennifer gyászoló nővére, Amanda érzelmes sorokkal búcsúzott a Facebookon, és ezt írta: „Gyönyörű testvérem! Nem tudom, hol kezdjem, nem hiszem el, hogy ezt kell írnom, amikor az egész élet előtted állt. Köszönöm, hogy a támaszom voltál! Egész életemben felnéztem rád, és ez sosem lesz másképp! Köszönöm, hogy minden nap megnevettettél, és már csak a jelenléted is mosolyt csalt mindenki arcára. Nem tudom elképzelni az életemet nélküled. Nagyon szeretlek és hiányzol. Nyugodj békében, édes angyalom!„ – fogalmazott Amanda.

Jennifer tragikusan fiatal korában bekövetkezett halálát jelen pillanatban orvosilag megmagyarázhatatlan esetként tartják számon. Semmilyen idegenkezűségre utaló nyomot találtak – írta a Daily Mail.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?