KÜLFÖLD

Napokon belül kiengedhetik Maddie gyilkosát: a rendőrség őrült tempóban keresi a férfi barátnőjét

Az egykori barátnő nagy segítség lehetne a nyomozásban.
  • Szerző: Ripost

A DailyMail értesülései szerint keresi a rendőrség azt a koszovói származású nőt, aki Madeleine McCann eltűnése előtt együtt élt a kislány elrablásával vádolt német férfival, Christian Bruecknerrel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség szerint a nő fontos tanú lehet, aki segíthet rekonstruálni a férfi mozgását. Értesüléseik szerint a nő egy tanyán élt együtt a gyanúsítottal, nem messze a portugáliai Praia de Luztól, ahonnan az akkor 3 éves kislány eltűnt, azonban még a feltételezett bűncselekmény előtt elköltözött onnan.

Ahogy arról a is beszámolt, a német rendőrök gyilkosság miatt nyomoznak, a 2007-ben Portugáliában eltűnt kislány a német ügyészség szerint már nincs életben.

A férfit napokon belül feltételesen szabadlábra helyezhetik, ezért a rendőrség szinte hajtóvadászatot indított a koszovói származású nő felkutatására.

A jelenleg is börtönben ülő férfi 2005-ben erőszakolt meg egy idős nőt Praia de Luzban, ugyanabban a városban, ahol Madeleine is eltűnt. A férfi különös kegyetlenséggel bántalmazta az amerikai áldozatát, kikötözte és megverte az idős asszonyt, mielőtt megerőszakolta. A bűncselekményért 7 év börtönre ítélték. Christian B.-t már 1994-ben, 17 éves korában elítélték szexuális bűncselekmények miatt, és összesen 17 alkalommal kellett eddig bíróság elé állnia különféle bűncselekmények miatt.

A rendőrség súlyos kérdéseket kapott csütörtökön azzal kapcsolatban, hogy ha több, gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény miatt már eleve figyelték a férfit, miért nem vizsgálták meg eddig? Hiszen alig pár kilométerrel arrébb lakott, mint ahonnan eltűnt a kislány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?