KÜLFÖLD

„Nem hagyhattam egyedül meghalni” – férje így búcsúzott az 5 gyermekes fiatal édesanyától

A férje azt hitte, rossz ágyhoz vezették oda az ápolók, a lélegeztetőgép miatt annyira felismerhetetlenné vált a családanya.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tragédia rázta meg az ötgyermekes családot: a koronavírus miatt elhunyt a 42 éves családanya. Karen Birtwell hét hétig volt kórházban, lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. De hiába küzdöttek az orvosok, nem tudták megmenteni az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

39 éves férje, Peter teljesen összetört. Mint mondta, különösen az fáj neki, hogy az orvosok nem engedték, hogy meglátogassa a feleségét. Csak a halála napján engedték oda az asszonyhoz.

„Hét hét után engedték, hogy végre láthassam. A kezelése alatt nem engedtek minket a közelébe, annyira rosszul volt. De nem engedhettem, hogy egyedül haljon meg. De nem tudtam, hogy épp aznap megy el. Csak látni akartam a feleségem” – mondta a férfi.

„Amikor bevezettek az orvosok a kórterembe, azt hittem, rossz ágyhoz irányítottak. Nem ismertem fel. Annyira rettenetes volt” – emlékezett vissza.

A férfi szerint Karen csodálatos ember és lenyűgöző édesanya volt. Tíz évvel ezelőtt mutatták be őket egymásnak a közös barátaik, és azóta éltek szerelemben.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153679341518033&set=picfp.592803032&type=3&theater

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?