KÜLFÖLD

Nincsenek szavak: felsíró gyermeke szeme láttára ölte meg a banda az édesanyát

Az anyagyilkos banda a hajnali órákban tört rá a gyanútlan családra, és brutálisan végzett az anyával.
  • Szerző: Ripost

Borzató tragédia: nem engedelmeskedett a fegyveres rablóknak, ezért síró gyermeke szeme láttára megfojtották az édesanyát Athénban. A négyfős rablóbanda pénzt követelt a 20 éves Caroline Crouchtól, miközben fegyvert nyomtak 11 hónapos kislányának a fejéhez. Az anya nem adott pénzt a bandának, ezért kegyetlenül végeztek vele – írja a The Sun. A család jómódban élt egy kétszintes házban a görög tengerparton, valószínűleg ezért szemelhették ki őket. A szörnyű tragédiától egész Görögország elborzadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

A kegyetlen anyagyilkosok a rendőri beszámoló szerint jól kitervelték a bűncselekményt.A rendőrök szerint régóta figyelhették a házaspárt, az alagsor ablakán keresztül törtek rá a gyanútlan családra. A banda sorra követte el a brutális tettetek: hajnalban, a biztonsági kamerát szétzúzva törtek be a házba. A család kutyáját saját pórázával fojtották meg. A 32 éves férjnek, Charalambos Anagnostopoulosnak esélye sem volt megmenteni a feleségét: a földszinten elkábították és megkötözték. Carolinera és gyermekére az emeleten tört rá a fegyveres banda, majd miután hiába követeltek tőle 12 millió forintnak megfelelő összeget és ékszert egy pólóval az ágyhoz kötözve saját síró gyermeke szeme láttára fojtották meg.

Miután a banda elmenekült, a férjnek sikerült kiszabadulni. Amikor felrohant az emeletre, szörnyű látvány fogadta.

A feleségem arccal lefelé fordulva feküdt holtan a földön, miközben a gyermekünk csak sírt és sírt.

-mesélte a rendőröknek az apa.

Hajtóvadászat indult az anyagyilkosokért

A szörnyű tragédia után a rendőrség hajtóvadászatot indított a kegyetlen anyagyilkos banda után. A görög kormány 110 millió forintnak megfelelő összeget kínál a nyomravezetőknek.

„Rengeteg iszonyatos gyilkosságot láttunk már, de ehhez fogható brutális kegyetlenséget még soha” – vallotta be megrendülten a görög rendőrség szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?