KÜLFÖLD

Nyilvánosan megalázták: Ezért dobták ki az anyát és beteg fiát az étteremből!

Kicsit hangoskodó autista fia miatt kellett megszégyenülten távozni egy vendéglátóhelyről a brit anyának.

A walesi Pwllheli belvárosában található Wetherspoons Pen Cob nevű étteremben egy felbőszült vendég üvöltve küldte ki a vendéglátóhelyről Jennyt és 5 éves autista kisfiát, Jacket, aki kicsit hangosabb volt a kelleténél, miközben a család a rendelésére várt. A 32 éves anyuka szóhoz sem jutott az esetet követően: „Nem akartam elhinni, ilyen még sosem fordult elő velünk. Ennyire még sosem aláztak meg” – írta a közösségi oldalára a Manchesterben élő Jenny, aki csak egy rokonlátogatás miatt érkezett a walesi városba - számolt be az esetről a Mirror.

Tudom, hogy Jack kissé fel volt pörögve, és hangoskodott, de az egész nem tartott tovább egy percnél. Ennek ellenére az a férfi odajött hozzánk, és követelte, hogy azonnal távozzunk. Mondtam neki, hogy a kisfiam autista, és arra kértem, hogy legyen türelemmel és adjon még egy percet, hogy lenyugtathassam a gyereket, mire káromkodva visszaszólt, hogy ő csöndben akar ebédelni a feleségével, és tűnjek el a gyerekkel. Ha tíz percig tartott volna, megértem, de tényleg nem volt több egy percnél. Igazságtalannak éreztem a helyzetet, nagyon megalázó volt, a személyzetből senki sem avatkozott közbe.” – írta a megszégyenült anyuka.

Jenny az esetet követően felvette kapcsolatba a Wetherspoons étterem üzletvezetőjével, aki elnézést kért az anyukától. „Elfogadom a bocsánatkérését, nem az étterem vezetőségével van problémám. Már korábban is voltam ebben az étteremben, és a személyzet mindig kedves volt. Ez a kötözködő vendég nem fér a fejembe, aki 5-6 asztallal odébb ült tőlünk” – tette hozzá.

Jenny szerint a legvisszataszítóbb, hogy egy magát alapvetően gyerekbarát étteremként hirdető vendéglátóhelyen hangos kisfia miatt kellet magyarázkodnia és megszégyenülnie. Mint mondja, a Wetherspoonsban külön gyereksarok van kialakítva, emiatt pedig szinte mindig nagy a kölyökzsivaj a helyen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?