KÜLFÖLD

Nyolcan erőszakolták meg egy diszkó előtt a 18 éves lányt

A bedrogoztatott lányt egy 21 éves szír lökte a bokorba, ahol megerőszakolta, majd telefonon szólt a barátainak a szabad prédáról. A freiburgi rendőrség hét szír és egy német állampolgárt vett őrizetbe.
  • Szerző: WM

A német Bild című lap úgy tudja, hogy még október 14-e éjszakáján történt az eset, ennek ellenére majd két héttel később kapott csak nyilvánosságot az ügy. A rendelkezésre álló információk szerint egy freiburgi techno rendezvényen történt az incidens, ahol egy 18 éves lányt kínált meg egy ismeretlen férfi itallal. A pohárban az alkoholon kívül feltehetően drog is volt, az áldozat rosszul lett, ezért kiment a diszkó elé kiszelőztetni a fejét. Az áldozatot kikísérte az a férfi is, akitől az italt kapta. Ezt követően a fiatal lányt megerőszakolta, majd eszméletlenül a bokorban hagyta, sőt telefonon értesítette a barátait, hogy egy szabad préda van a diszkó előtt.

A 18 éves áldozatot végül mind a nyolcan megerőszakolták.

A freiburgi ügyészség közlése szerint hét szír és egy német állampolgárt vettek őrizetbe és helyeztek előzetes letartóztatásba. A fő gyanúsított egy 21 éves szír fiatal, aki 2014-ben érkezett Németországba menekültként.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?