KÜLFÖLD

Oda a remény? Újabb fordulat a több mint tíz éve eltűnt Maddie McCann ügyében

Felcsillant a remény a 2007-ben eltûnt kislánnyal kapcsolatban, de úgy tûnik, mégsem őt találták meg, hanem egy másik, már féléve eltûnt fiatal lányt.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal, hajléktalan lányra hitték azt a rómaiak még 2016-ban, hogy Maddie McCannt találták meg. A lány beszél angolul, szőke hajú, ugyanúgy, mint a 2007-ben eltűnt kislány, és a dokumentumait sem tudta bemutatni, ezért minden esély megvolt arra, hogy végre a rejtélyes körülmények közt nyoma veszett lányra bukkantak.

Most azonban kiderült, hogy a 22 éves Jauhojarvi Emblat találták meg Olaszországban.

Jauhojarvi édesapja a Maddie-t kereső kampányok során lett figyelmes arra, hogy valójában nem a több mint 10 éve eltűnt kislányt, hanem az ő gyermekét találták meg Olaszországban. Tahvo Jauhojarvi elmondta, hogy lányának Asperger szindrómája volt és eltűnt félévre, miután Olaszországba ment tanulni.

A rendőrség megerősítette, hogy a vizsgálatok is alátámasztják, hogy a lány valóban nem az eltűnt Maddie - írja a Mirror.

A 22 éves Jauhojarvi hazautazott Svédországba, miután szülei meggyőzték őt, hogy térjen vissza hozzájuk.

Újra velem él, így jobb lesz neki. Jobb jövő vár rá

- mondta az apa, aki nem akar többet lánya olaszországi tartózkodására gondolni.

Csaknem tíz éve, 2007 május 3-án tűnt el szülei portugáliai apartmanjából az akkor négy éves Madeleine McCann. A skót kislány két fiatalabb testvérével aludt a szobájukban, míg szüleik a közelben vacsoráztak a barátaikkal. Maddieeltűnését az egész világon hatalmas figyelem övezte, és több mint tíz év elteltével is mindenkit foglalkoztat a rejtély.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?