KÜLFÖLD

Olvadozunk: lélekszakadva rohant a kislány, hogy 81 nap után megölelhesse nagyszüleit – videó

A koronavírus-járvány szétszakította a családot.
  • Szerző: Ripost

A lezárások mindenki számára nehézségeket okoztak, de különösen azoknak a családoknak volt kínszenvedés, akik elszakadtak egymástól. Azonban a világjárvány enyhülése lehetővé tette immár számos családnak, hogy újraegyesüljenek. Ezek pedig mindig igazán szívmelengető pillanatok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy ilyen találkozásról számolt be nemrég a brit Metro oldala. A 9 éves Terri-Lea Cook március 23-ával kezdődően, 81 napon keresztül nem láthatta imádott nagyszüleit.

Majd 12 észvesztően hosszú hét után, egyenesen belerohant Tracy (54) és Mike Brown (54) karjaiba.

Szombaton látogatták meg nagyszülei a kislányt, aki a házukból rohant egyenesen az utcán át nagyszüleihez, és erről édesanyja készített egy videót.

Terrie-Lea mindennapjainak általában részesei a nagyszülei, hiszen egyedülálló édesanyjának rengeteg segítséget nyújtanak, és nevelésében is rengeteget segédkeznek. Ám a koronavírus miatt kénytelenek voltak szétválni.

„Nagyon-nagyon hiányoztak nekem. Életemben minden nap láttam őket, és nem tudtam, hogy most mit érezzek, amikor nem. Szeretem az ölelésüket, a puszijukat. Mindenkinek más az ölelése és nekem nagyon hiányzott a nagypapa és a nagymama ölelése. Most már minden nap átölelhetem és soha többé nem engedem el őket” – mesélte boldogan a kislány.

Samantha, a gyerek édesanyja azt mondta, megkönnyezte a találkozást, hiszen rengeteg támogatást kap szüleitől. Hozzátette: a nagyszülők csak egy utcával laknak arrébb, így még nehezebb volt ellenállni a kísértésnek, hogy meglátogassák.

Az egykor nővérként dolgozó nagymama elárulta, hogy aludni sem tudott, amikor kiderült, hogy végre újra láthatja kisunokáját.

„Szörnyű volt távol lenni, születése óta heti öt napot vigyáztunk rá, a veszélyhelyzetig. A szívem belesajdult, hogy most hónapokon keresztül nem láthattam” – mondta meghatódva a nagymama.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?